Jump to content

Welcome to SkillOne - Gaming Community

Welcome to SkillOne - Gaming Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SkillOne - Gaming Community by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

Wanted

Administrator
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Wanted last won the day on April 2

Wanted had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

5 Followers

About Wanted

Recent Profile Visitors

87 profile views
 1. te astept discord sau ts unde vrei sa discutam problema de ce vrei sa te retragi
 2. Salut! Avem un nou joculet. Mai mult ca sigur, va este cunoscut. Regulile sunt urmatoarele: 1. Raspundeti cu "Am" sau "N-am" intrebarii puse anterior. 2. La randul vostru, lasati si voi o intrebare pentru urmatoarea persoana. 3. Fara intrebari obscene/fara limbaj vulgar/fara intrebari nepotrivite sau menite sa jigneasca in vreun fel. Incep eu: Am/N-am facut un sport de performanta?
 3. Wanted

  Bancuri&Glume

  Aici vom posta Glume si bancuri, sa ne mai descretim fruntile Sotul se intoarce de la vanatoare. - Ei, cum a fost vanatoarea, dragul meu? - Sa zicem asa: luna asta n-o sa mai cumparam carne! - Ai impuscat un cerb??? - Nu, am baut tot salariul.
 4. Jocul e simplu ! Scrii cu ce ai arunca in userul de deasupra ta! De exemplu: Arunc cu apa.
 5. Odată înregistrați pe serverul de Discord, aveți obligația să citiți rândurile de mai jos din regulamentul oficial. Regulamentul este ajustat periodic, ne rezervăm dreptul de a modifică oricând reguli. 🖋Reguli Generale Chat Nu se acceptă nickname-urile obscene / jignitoare sau cu tentă rasistă. Nu se acceptă avatarele pornografice. Injuriile / insultele și jignirile de orice tip sunt sancționate. Fără spam pe canalele de text. Reclamă, de orice tip ( nickname / privat ) este strict interzisă. 🗣Reguli Generale Voice Chat ⛔Bot-Trollul este strict in
 6. 🎬Titlul filmului/serialului: 🎬Genul filmului (Actiune, Comedie , SF , etc.): 🎬Anul aparitiei: 🎬Trailer: Pentru a nu exista neintelegeri luati in serios urmatoarele reguli: ➡Inainte de a posta un film folositi functia "search" pentru a fi siguri ca filmul nu a mai fost postat de alt membru. ➡Aveti voie sa postati doar 5 filme pe zi.
 7. Wanted

  Fazan

  Sunt sigur ca multi dintre voi cunosc deja regulile. Voi scrie mai jos o litera aleasa din alfabet, de exemplu A, urmatorul trebuie sa scrie un cuvant care incepe cu aceasta litera. Spre exemplu Avion. Urmatorul, trebuie sa scrie alt cuvant, dar care incepe cu ultimele doua litere de la cuvantul de mai sus, cum ar fi Onest, si tot asa. Tineti minte ca jocul nu trebuie sa se termine! Vom crea un joc infinit. Deci ganditi-va la cuvinte care nu se termina in nt, rt, rb, etc. Trebuie de asemenea sa pastrati un spatiu minim un comentariu pentru a putea comenta din nou.
×
×
 • Create New...