Jump to content

Welcome to SkillOne - Gaming Community

Welcome to SkillOne - Gaming Community, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of SkillOne - Gaming Community by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

In curand vom deschide server de SAMP "RPG.SKILLONE.RO" ,Deschiderea va fi anuntata oficial pe Forum sectiunea anunturi !

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Pro colonel , a avut rezultate foarte bune in trecut !
 4. Nume și prenume:Budac Alex Varsta:21 Nick-ul de pe server: Vikingul SteamON/OFF?:off Folosesti Discord?:Da Ai citit regulamentul? (cuvantul cheie):skcsskillone De ce doresti admin ?:sa fac ordine si curatenie pe sv Posibilitate de a dona: nu am posibilitatea
 5. Earlier
 6. Nume: codec Vârstă:16 Steam ID ( numeric ) STEAM_0:1:580034997 Experiență:3 ani Ai citit regulamentul ? ( Da / Nu: da
 7. Dragule, daca lipsa de interes o cuantifici in faptul ca nu are cineva grija de serverul tau cat tu nu esti,sau esti si nu ti l rezolvi pentru ca nu stii , imi pare rau , dar gresesti. Sa detii un server, indiferent de mod , inseamna cunostiinte minime , si sa poti sa ti bagi singur addons urile, nu sa iti dezvolte altcineva serverul.Maine ne ceri ajutorul pentru populare, boost etc. Nu asa se procedeaza. Ei bine, din lipsa de interes care ai adus o aminte , si jignirea care ai adus o comunitatii intregi , te anunt ca ai dreptul la 48 ore pentru mutarea intregului server in alta comunitate, incepand cu orele 01.00 AM , ora Romaniei , data de 19.07.2021 , pana pe data de 20.07.2021 ora 01.00 AM iti multumesc pentru scurta colaborare, si sfatul meu este sa nu mai faci la fel pe alte comunitati.Toate cele bune.
 8. bine ai venit AMG.succes!
 9. Salutare staff , tin sa va anunt ca pe data de 25/7/2021 adica duminica viitoare la ora 21:00 toti din staff-ul skillone va astept pe ts la o sedinta ! Va rog sa dati reply daca sunteti prezenti sau nu !
 10. m-am incurcat la nume ma scuzati
 11. Contact owner principal: [k]!, el nu a putut face asa ca fac eu Managerul / Managerii de categorie: Manager 2 Eu Kendut96 tot fondator la server Sub-Forumuri pe care le vrei in categorie: Regulament, Anunturi, Cereri Accese, BanList, Staff Only, Staff List DNS + Link: ZOMBIE.SKILLONE.RO Link GT(Game-Tracker): https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.39:27015/
 12. Acceptat , creeaza un topic la forum management cu categoriile dorite , tc !
 13. Manager 1: [Alex-Alecs] Manager 2: [opțional, Kendut96] IP+PORT SERVER: 188.212.102.39:27015 SUBDOMENIU: [DNS, .:Zombie.SkillOne.Ro:.] MOD: [ZOMBIE CSO versiune 4.3] SLOTURI: 32 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: neoserver.ro VECHIME SERVER: 5 zile LINK GAMETRACKER: Server hostat de NEOSERVER.RO [cs] Counter Strike 1.6 (gametracker.com) AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: - AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: da
 14. salut, eu ti-am zis ca te ajut dar acum nu pot sa iti tin mentenanta serverului 24 din 24 ,daca incepi pe baza de santaj esti liber sa pleci unde iti sta lumea la dispozitie . Din punctul meu de vedere o data ce te bagi sa deti un server ai cunostinte despre acest joc cum se creeaza si rezolvarea problemelor care mai apar pe parcurs doar in cazul ca nu ii dai de cap apelezi . "Daca nu ma ajuta cineva tin sa va anunt ca ma retrag .Lipsa de interes." Copilarisme care eu personal nu le permit si nu le inchit salut!
 15. Nume Server : bio.skillone.ro ➥ Detalii problema: Vreau sa ma ajute careva sa adaug niste clase de zombi,in plus deoarece alea is prea simple si nu fac fata jocului . ➥ Poza (Doar daca trebuie) : ➥ Precizeaza modificarile : Am tot ce trebuie in pc.Am pus eu dar s-a inchis servaru.. Si ceva in shop sa fie cat mai simplut ....Fara golden si arme din astea care nu au treaba cu bio ... Daca nu ma ajuta cineva tin sa va anunt ca ma retrag .Lipsa de interes.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...